LIMBVRG zoekt | 20 augustus 2013
Bèr is verstopt

Reeds vele bezoekers sloten de beroemde mosasaurus van Maastricht in hun hart, na hun bijzondere ontmoeting met Bèr midden op het Vrijthof. De anamorfose aan het Vrijthof, een product van BV Limburg en geschilderd door de Maastrichtse kunstenaar Manny Dassen, geeft vanaf de toren van de Sint Janskerk op spectaculaire en driedimensionale wijze zijn geheim prijs. Door de opbouw en het plaatsvinden van het Preuvenemint is Bèr nu helaas even verstopt. Na het evenement zal de mosasaurus weer in het zicht komen zwemmen en bieden wij jou opnieuw de kans deze unieke inwoner van Maastricht te ontmoeten.

De toren van de Sint Janskerk is nog steeds open: beklim de toren voor een spectaculair uitzicht over de stad! De panoramische borden geven daarnaast toelichting over de karakteristieke gebouwen die er te zien zijn.

> Lees hier meer over de Anamorfose

> Benieuwd naar de 'Making Of' van de Anamorfose? Bekijk hier het filmpje!


Toneelvoorstelling 'Five Heads'

Na het einde van de gruwelijke Tachtigjarige oorlog, staat het Spaanse leger klaar voor de stadspoorten om Maastricht te veroveren. Dan nagelt een beul vijf hoofden aan de muur. De hoofden van vijf samenzweerders, die ondergang van Maastricht planden. Door hebzucht en geloof werden zij de dood in gedreven. Hun gruwelijke einde is als een herinnering aan de loyaliteit die er had moeten zijn.

Ontmoet deze vijf mensen, als hun geesten ontwaken tijdens Culture Valley in het Stadspark in Maastricht. Hoor hun verhaal van geheimhouding en verraad, van goud en God, van kwade plannen en nobele gedachten... En beoordeel ze voor jezelf.

De voorstelling 'Five Heads' door Het Verbond is een samenwerking met Zicht op Maastricht en zal plaatsvinden op woensdag 21 augustus op Culture Valley (Stadspark) tijdens de INKOM van Maastricht. Voorstellingen zijn om 20.00 uur, 21.20 uur en 22.00 uur. Entree is gratis.

> Bekijk hier de teaser van Five Heads

Vacature: Stage Communicatie & Social Media

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), die per direct ons team kan komen versterken!

Werkzaamheden zullen zijn:
- Ontwikkelen van communicatiematerialen
- Actief meedenken in communicatiestrategieën
- Social media
- Zowel part-time als full-time mogelijkheden!

Wil jij de kans grijpen om kostbare ervaring op te doen in een cultureel alswel commercieel bedrijf? Neem dan nu contact met ons op!
> Mail ons jouw motivatie en CV

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk