LIMBVRG zindert | 21 juni 2013
Vrij Uitzicht - Anya Niewierra

"Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen..."

Word jij ook zo gegrepen door bovenstaand fragment? Het is afkomstig uit de ijzersterke literaire thriller 'Vrij Uitzicht' van Anya Niewierra, algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld. Het thrillerdebuut van Anya Niewierra is een gezamenlijke uitgave van BV Limburg en B for Books. Het boek zal 25 september verschijnen, maar is vanaf nu al te bestellen in iedere boekhandel!

Anya Niewierra - Vrij uitzicht - isbn 9789085163190 - verkoopprijs: € 19,95 - verschijnt 25 september 2013

Eerst dienen, dan verdienen

"Onder dit motto willen wij graag zaken doen. Vertrouwen vraagt om lange termijn denken. De dienstverlening staat voorop. Samenwerken met andere partijen in de markt, de coöperatieve gedachte, spreekt ons aan bij de opzet die de BV Limburg voor ogen heeft. Daarom zijn we al vrij snel na de start lid geworden. We hebben al intensief samengewerkt bij een aantal projecten, o.a. de lichtspektakels in Maastricht.

We leven in een harder wordende zakelijke wereld. En het economische getij zit niet mee. Het kost extra moeite om op een vertrouwde manier zaken te blijven doen en toch een gezonde bedrijfsvoering overeind te houden. Die inspanningen leveren echter veel voldoening op. Eerlijk naar partners, klanten, leveranciers en naar medewerkers. Dat vinden we belangrijk als we het hebben over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. MVO is voor ons geen marketing tool. Het is onze mentaliteit."

Pierre Houben
Directeur Houben Mediaverhuur

Foto: Etienne Souren (links) en Pierre Houben (rechts)

> Waarom werden zij lid? Ontdek het hier!

Mie Sjoen Mestreech

Aflevering 6

In de nieuwste aflevering van Mie Sjoen Mestreech ontmoet Huub Adriaens de enige echte chauvinist van Maastricht: Bert Garnier. We kennen Bert natuurlijk bovenal van zijn Maastrichtse speciaalzaak 'de Chauvinis'. In deze aflevering vertelt Bert waarom hij een speciaal plekje in zijn hart heeft voor het Stadspark en de Tapijnkazerne.

> Bekijk hier de ontmoeting met Bert Garnier en de ontmoetingen met andere bekende Maastrichtenaren

Wat is uw favoriete plekje van Maastricht? Van welke plek in Maastricht koestert u warme herinneringen?

> Praat mee op de Zicht op Maastricht Facebook-pagina

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk