LIMBVRG werkt samen | 13 juni 2013
The Cave Experience

The Cave Experience is een nieuw, spectaculair toeristisch concept ontwikkeld voor de gemeentegrot in Valkenburg en vertelt op een unieke, toegankelijke wijze het verhaal over wat er met het landschap en de mens in de loop der tijden is gebeurd. Deze culturele biografie kent verschillende verhaallijnen, variërend van de oerzee met het ontstaan van de mergelformaties tot aan blokbrekers, mergelarchitectuur en de aangebrachte graffiti. In The Cave Experience zullen met behulp van beamers en LED-verlichting animaties worden geprojecteerd in de Gemeentegrot, die de bezoekers met verwondering en humor verplaatsen in een totaal andere belevingswereld.

BV Limburg en Magisch Valkenburg hebben in goed overleg besloten om een constructieve samenwerking aan te gaan met betrekking tot de realisatie en exploitatie van deze hoogwaardige culturele attractie in de vorm van een lichtspektakel in de Gemeentegrot te Valkenburg. Samenwerking geschiedt op basis van co-creatie met het oog op versterking van continuïteit en verbreding van draagvlak ten behoeve van een optimaal klantgericht toeristisch-recreatief resultaat.

Leden van de coöperatie BV Limburg, Houben Mediaverhuur en Maurer United, die al eerder met BV Limburg samenwerkten aan de succesvolle lichtspektakels in de binnenstad van Maastricht, zijn ook als partners betrokken bij de realisatie van dit project.

Begin juli neemt de gemeenteraad een besluit over het voorstel, hou daarom de website in de gaten voor meer nieuws omtrent dit concept!

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk