LIMBVRG ontwikkelt | 08 juni 2013
The Cave Experience

BV Limburg heeft een nieuw, spectaculair toeristisch concept ontwikkeld voor de gemeentegrot in Valkenburg. The Cave Experience vertelt op een unieke, toegankelijke wijze het verhaal over wat er met het landschap en de mens in de loop der tijden is gebeurd. Deze culturele biografie kent verschillende verhaallijnen, variërend van de oerzee met het ontstaan van de mergelformaties tot aan blokbrekers, mergelarchitectuur en de aangebrachte graffiti. Dit concept is een gezamenlijke productie van Houben Media Verhuur, Maurer United en BV Limburg. Deze partijen hebben al eerder spraakmakende producties neergezet aan de hand van de techniek videomapping. In The Cave Experience zullen met behulp van beamers en LED-verlichting animaties geprojecteerd in de Gemeentegrot, die de bezoekers met verwondering en humor verplaatsen in een totaal andere belevingswereld.

Begin juli neemt de gemeenteraad een besluit over het voorstel van BV Limburg, hou daarom de website in de gaten voor meer nieuws omtrent dit concept!

Lancering campagne

De nieuwe promotiecampagne van BV Limburg is van start gegaan! Wederom spelen onze bedrijfsleden, die met trots investeren in onze Limburgse cultuur, de hoofdrol in deze campagne. Je zult ze niet alleen gaan spotten op onze website & social media, maar ook via onze mediapartners Admirror, L1, Dagblad de Limburg/Limburgs Dagblad en Clear Channel Hillenaar. Net als vorig jaar is het doel van deze nieuwe campagne om het draagvlak van onze coöperatie te vergroten, maar ook om cultureel ondernemerschap in Limburg nog meer te stimuleren. Onze filosofie, bestaande uit de 4 C's Culturele producten, Cultureel ondernemerschap, Cocreatie en Communicatie mediakracht staan in onze coöperatie centraal.


> Ook op een duurzame manier investeren in de Limburgse cultuur?

Limburg is een sterk merk

Uit een enquête onder 11.000 Nederlanders blijkt dat onze provincie het sterkste merk is van alle provincies in Nederland. Maastricht komt op de tweede plaats te staan bij sterkste merknamen onder de steden, na Amsterdam. Daarnaast staat Zuid-Limburg ook op de tweede plaats bij de sterkste merknamen onder landstreken. Lees hier het artikel op de website van L1.

Èèn keer goud en twee keer zilver met onze mooie provincie, daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn!

De zomer is begonnen!

De zomer is eindelijk begonnen in Limburg! Kunt u ook zo genieten van onze provincie tijdens dit zonnige seizoen? Wij zijn benieuwd naar uw ideale zomermomenten in Limburg! Deel ze met ons op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/LIMBVRG

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk