LIMBVRG onderneemt | 05 april 2013
Het gaat om de totale beleving voor de klant

“Met beide benen op Limburgse grond. Deel van de gemeenschap uitmaken en ook de verantwoording voor die positie wensen te dragen. Volta-Limburg steekt alle energie in onze provincie, zij het op verantwoorde manier. Bij Volta staat de toevoeging Limburg ergens voor. Wij genieten het vertrouwen van 140.000 klanten en we willen daar iets tegenover stellen. Volta wil de mensen laten zien dat het ‘t bedrijf wat waard is, dat vertrouwen. Niet alleen bieden we werkgelegenheid voor 150 provinciegenoten, maar daarnaast proberen we een kwaliteitsinvulling aan het leven te geven. Het gaat om een totale beleving, daarom Volta is één van de bedrijfsleden van BV Limburg.”

Marcel van Geel, Sales & Marketing manager van Volta Limburg en bedrijfslid van BV Limburg

> Lees de gehele testimonial van Marcel van Geel

Mie Sjoen Mestreech

Aflevering 2

In de tweede aflevering van ‘Mie Sjoen Mestreech’ bezoekt Huub Adriaens samen met een buitengewone beroemdheid zijn lievelingsplekje. Math, d’n Ingel vaan Mestreech, vertelt ons zijn dierbare herinneringen over de stad. Ook vertelt hij ons over zijn bijzondere hobby om als de levensechte engel van Maastricht door de stad te lopen en wat er moet gebeuren met zijn hobby wanneer hij deze zelf niet meer kan uitoefenen. Nieuwsgierig? Bekijk de Markt van Maastricht van toen en nu door de ogen van Math.

> Bekijk hier het filmpje op de Zicht op Maastricht Facebook

> Bekijk hier het filmpje op de Zicht op Maastricht website

Batteraaf

Taal is een belangrijk stukje van onze Limburgse cultuur, dat gewaarborgd dient te worden voor volgende generaties. Met dit doel lanceert BV Limburg een nieuw project om de jeugd te stimuleren zich nog meer te uiten in het Limburgs dialect. Onder de naam Batteraaf zullen Limburgse kinderliedjes geproduceerd worden. Maar om de liedjes aanstekelijk en geliefd te maken onder de doelgroep, hebben wij de kinderen zelf hard nodig! Kinderen tussen 8 en 12 jaar worden daarom opgeroepen om deel te nemen aan dit leuke en vooral leerzame project. Er vindt een improvisatie- en inspiratiesessie plaats op woensdag 10 april om 14.00 uur in het Limburgs Museum. Bekende Limburgers als Arno Adams (tekstschrijver/zanger uit Belfeld), Hans Op de Coul (tekstschrijver uit Heerlen), Ger Bertholet (tekstschrijver/zanger uit Sittard) en Paul van Loo (tekstschrijver/zanger uit Landgraaf) zullen bij de inspiratiesessie aanwezig zijn.

> Lees hier meer over deelname aan dit project

Lancering nieuwe campagne

Na het succes van de promotiecampagne ‘LIMBVRG verbindt’ van vorig jaar, lanceert BV Limburg ook dit jaar een grootse campagne, die onder andere uitgebracht zal worden in samenwerking met onze mediapartners L1, Limburgs Dagblad/Dagblad de Limburger, Clearchannel en Admirror. Net als vorig jaar is het doel van deze nieuwe campagne om het draagvlak van onze coöperatie te vergroten, maar ook om cultureel verantwoord ondernemerschap in Limburg nog meer te stimuleren. Benieuwd welke bedrijfsleden deze keer de hoofdrol zullen spelen in onze campagne?

> Ook cultureel verantwoord ondernemen?

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk