LIMBVRG toont | 27 maart 2013
Mie Sjoen Mestreech

Deze week verschijnt de eerste aflevering van 'Mie Sjoen Mestreech'. In deze serie bezoekt volkszanger Huub Adriaens samen met bekende Maastrichtenaren hun mooiste plekje van Maastricht. In de eerste aflevering heeft Huub een bijzonder gesprek met volkszanger Frans Theunisz. Hij bezoekt zijn mooiste plekje van Maastricht als hij het drukke leven wil ontvluchten en tot rust wil komen. Benieuwd naar het favoriete plekje van Frans? Bekijk snel het filmpje op de Zicht op Maastricht website of op de Zicht op Maastricht Facebook. En vergeet ons vooral niet te vertellen wat uw mooiste plekje van Maastricht is!

Daar is mijn vaderland

De afgelopen tijd heeft u kunnen genieten van de serie 'Daar is mijn vaderland' op L1 TV. Elke week weer toonde de serie ons een karakteristiek stukje Limburg. Samen met een bekende Limburger werd ingegaan op het cultuuraanbod van zijn of haar stad. Persoonlijk, verrassend, ontroerend en vernieuwend, 'Daar is mijn vaderland' zorgde elke week weer voor een nieuw en boeiend verhaal.

Heeft u een aflevering gemist of wilt u graag een aflevering opnieuw bekijken? Dat kan!
> Klik hier voor meer informatie

Wist u dat er ook een gelijknamig boek van 'Daar is mijn vaderland' is? In deze publicatie van Jos Odekerken komt het rijke cultuuraanbod van onze provincie aan bod, in woord en beeld.
> Klik hier voor meer informatie

Vernieuwde bedrijfslidmaatschappen

Vanuit een fier zelfbewustzijn dat vertrouwt op eigen kracht mobiliseert de BV Limburg het culturele en sociale kapitaal binnen deze provincie met als doel de kwaliteit van leven op een duurzame wijze te versterken. De BV Limburg is een culturele onderneming die bedrijfsmatig opereert. Het betreft geen liefdadigheid, maar dient een welbegrepen maatschappelijk belang op basis van cultureel verantwoord ondernemen met een gezonde exploitatie als uitgangspunt. De cultuur van het ondernemen zelf is voor ons van groot belang. De BV Limburg is een coƶperatie van overheden, bedrijven, non-profit instellingen en individuele burgers. Deze bedrijfsvorm is bij uitstek geschikt om partners van uiteenlopend gewicht op een gelijkwaardige wijze te laten samenwerken op basis van concrete producten.

Ook u kunt lid worden van onze coƶperatie! Om een zo breed mogelijk draagvlak binnen de Limburgse samenleving te bewerkstelligen beschikken we over verschillende vormen van lidmaatschap.

> Lees hier meer over de bedrijfslidmaatschappen van BV Limburg


Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk