LIMBVRG maakt nieuwsgierig | 08 maart 2013
Mie Sjoen Mestreech

Wat is "Mie Sjoen Mestreech"? En wat hebben Huub Adriaens en deze foto hiermee te maken? Mie Sjoen Mestreech is een gloednieuw project voor Zicht op Maastricht, dat bijdraagt aan de culturele biografie van de stad. Nieuwsgierig? Like de Zicht op Maastricht Facebook-pagina of volg Zicht op Maastricht op Twitter en blijf op de hoogte!


> Zicht Op Maastricht Facebook-pagina
> Zicht op Maastricht Twitter
De LIMBVRG - caravan

Kijk jij net als BV Limburg alweer zo uit naar het voorjaar en alle leuke evenementen die dan weer op de planning staan door heel Limburg? Net als vorig jaar is het weer mogelijk om de LIMBVRG - caravan gratis van ons te lenen! Vorig jaar heeft onze caravan onder andere gestaan op Solar festival , de Nederlandse Dansdagen , Breakfest , het Limburg festival , Parkstad Ballon Festival en de INKOM in Maastricht . Dus weet jij een staanplaats voor onze guitige driewieler?


> Meer over de LIMBVRG - caravan
City Polo Maastricht

Op 22, 23 en 24 maart - het laatste weekend van TEFAF - vindt er een wereldprimeur plaats recht voor de deur van BV Limburg. Voor City Polo Maastricht zal het Vrijthof omgetoverd worden tot een échte polo arena. Nooit eerder, waar ook ter wereld, vormde de binnenstad het decor voor de oudste en snelste balsport ter wereld.
Wij zijn blij City Polo Maastricht te mogen verwelkomen in de Hoofdwacht !

Social Media

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom BV Limburg en Zicht op Maastricht? Volg ons op Twitter of like ons op Facebook!

> BV Limburg Facebook-pagina
> BV Limburg Twitter

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk

uitschrijven