LIMBVRG vernieuwt | 22 februari 2013
Nieuw: Bedrijfslidmaatschap BV Limburg

Onze pakketten voor bedrijfslidmaatschap zijn vernieuwd. Het is nu mogelijk om in te stappen vanaf €500,- per jaar. Word lid en geniet ook van de vele voordelen die een bedrijfslidmaatschap van BV Limburg biedt!

> Meer informatie

> Neem direct contact met ons op!

Lid belicht: Limburgse Koelindustrie Liko BV

"De BV Limburg staat synoniem voor “wat Limburg Limburg maakt, dat maken wij samen”. Dit past uitstekend bij de filosofie van Limburgse Koelindustrie Liko bv. Limburg zit in onze bedrijfsnaam en Limburg is de thuisbasis voor onze activiteiten. Wij zijn trots op Limburg en vinden het dan ook vanzelfsprekend om aan een vitaal Limburg constructief bij te dragen.
Naast onze natuur, is het mijn visie dat ook onze Limburgse cultuur en kunst onontbeerlijk zijn voor een sociaal en economisch gezond opererende samenleving. Kunst en cultuur maken immers onze identiteit en geven waarde aan ‘wie’ we zijn en ‘wat’ we willen uitstralen. Zowel privé als zakelijk geeft Limburg haar couleur locale aan hoe we opereren en waarin we ons onderscheiden van andere regio’s."


Renate Rehaen
Directeur Limburgse Koelindustrie Liko BV en bedrijfslid van BV Limburg

> Lees de gehele testimonial hier

Trouwen in de Hoofdwacht

De mooiste dag van je leven op een bijzondere locatie in Maastricht.

De statige Hoofdwacht, met haar eeuwenoude geschiedenis en haar centrale ligging, leent zich als perfecte locatie voor trouwerijen. Het is nu mogelijk om, uiteraard geheel naar de wensen van het bruidspaar, jullie trouwerij in de Hoofdwacht plaats te laten vinden. Ook een hapje en een drankje na de ceremonie behoort tot de mogelijkheden.

> Meer informatie

> Neem direct contact met ons op!

Geef uiting aan je schrijfambities!

Speciaal voor beginnende auteurs richtte BV Limburg samen met B for Books het schrijversportaal Literair Limburg op. Met het schrijversportaal kunnen wij jou adviseren en begeleiden op weg naar een uitgever, naar een (beter) boek of naar het uitgeven van jouw boek in eigen beheer.
Bezoek www.literairlimburg.nl en bekijk de mogelijkheden!

Ook lid worden van de BV Limburg? Klik hier voor bedrijven of hier voor particulieren.

rode balk

uitschrijven